Om tjenesten

 

I arbeidet med mestringsmedisin har jeg et forebyggende perspektiv og benytter energipsykologiske metoder. Målet er å bidra til et roligere sinn, tilgang til egne ressurser og bedre mestring. Jeg vektlegger tid og tilstedeværelse, fordi jeg tror det bidrar til gode rammer for å bli sett og hørt. Kanskje noe av det aller viktigste i et hvert menneskemøte?


Det er et spennende arbeid vi gjør sammen, som egner seg godt for å løse ulike mestringsutfordringer. Endringer settes i gang og fortsetter å jobbe i den enkelte. Kroppen får mulighet til omstilling og modning - forhåpentligvis på vei til bedre mestring og en opplevelse av å ha styring i eget liv.


Utøvelse av mestringsmedisin i Balansekunst: 

 

  • Samtale og veiledning med stort fokus på ressurser og kroppens egen evne til å gjenopprette balanse.
  • Tankefeltteknikker og balansering benyttes for å dempe ubehagelige følelser og stresstilstander, slik at fornuften får slippe til. 
  • Berøring benyttes i noen tilfeller for å forankre det vi har jobbet med. Av og til kan det også være en inngang for å aktivere følelser og komme videre med aktuelle tema.
  • Formidling av verktøy/selvhjelpsteknikker for helsefremming, forebygging og til hjelp i vanskelige situasjoner.
  • Kurs og foredrag i mestringsmedisin og/eller meditasjon er også del av min praksis. Jeg kan tilby kursopplegg og foredrag til grupper eller arbeidssteder på bestilling, og inviterer også selv til kurs og foredrag.


Priser:

850 kr. pr. behandlingstime for voksen (60-75 min.)

750 kr. pr. behandlingstime for barn/ungdom < 16 år.


Dersom du ønsker å kjøpe gavekort i Balansekunst, kan jeg sende pr. post.


Ved avbestilling mindre enn ett døgn før, eller glemt avtale, må jeg dessverre fakturere for timen. Dette fordi jeg da har liten mulighet til å gjøre annen avtale.