Om tjenesten

 

I arbeidet med mestringsmedisin har jeg et forebyggende perspektiv og benytter energipsykologiske metoder. Målet er å bidra til et roligere sinn, tilgang til egne ressurser og bedre mestring. Jeg vektlegger tid og tilstedeværelse, fordi jeg tror det bidrar til gode rammer for å bli sett og hørt. Kanskje noe av det aller viktigste i et hvert menneskemøte?


Det er et spennende arbeid som egner seg godt for å løse ulike mestringsutfordringer. Endringer settes i gang og kroppen får mulighet til omstilling og modning - forhåpentligvis på vei til bedre mestring og en opplevelse av å ha styring i eget liv.


Utøvelse av mestringsmedisin i Balansekunst: 

 

 • Samtale og veiledning med stort fokus på ressurser og kroppens egen evne til å gjenopprette balanse.
 • Tankefeltteknikker og balansering benyttes for å dempe ubehagelige følelser og stresstilstander, slik at fornuften får slippe til. 
 • Berøring benyttes i noen tilfeller for å forankre det vi har jobbet med. Av og til kan det også være en inngang for å aktivere følelser og komme videre med aktuelle tema.
 • Formidling av verktøy/selvhjelpsteknikker for helsefremming, forebygging og til hjelp i vanskelige situasjoner.
 • Kurs og foredrag i mestringsmedisin og/eller meditasjon er også del av min praksis. Jeg kan tilby kursopplegg og foredrag til grupper eller arbeidssteder på bestilling, og inviterer også selv til kurs og foredrag.


Jeg driver praksis i Grendi og i Grimstad, men har også mulighet til å levere tjenester andre steder (etter avtale).


  Priser:

  950 kr. pr. konsultasjon for voksen.

  850 kr. pr. konsultasjon for barn/ungdom < 16 år.

  Det er også mulig å bestille dobbeltime. Det koster 1700 kr.


  Det er også mulig å kjøpe gavekort.


  Ved avbestilling mindre enn ett døgn før, eller glemt avtale, må jeg dessverre fakturere for timen. Dette fordi jeg da har liten mulighet til å gjøre annen avtale.