INVITASJON!


Kurskvelder i Grimstad

- fortsatt ledige plasser :-)

Jeg inviterer til to samlinger i Storgaten før jul. Temaet er selvfølgelig mestringsmedisin. Jeg deler kunnskap, refleksjoner og erfaring knyttet til arbeidet med mestring og balanse. Stikkord er drivkraft, bærekraft og stressreduksjon, og ikke minst deling av verktøy/ mestringsstrategier gjennom praktiske øvelser.


Tid: Torsdagene 25.november og 2. desember 2021, fra kl. 18-20.

Pris: 600 kr. for begge gangene.


Påmelding: sms (48041017) eller melding til meg på fb.

Maks. 10 plasser.Kurskvelder i Grendi 

- kurset er nå fullt, men det kommer flere muligheter :-)

Jeg inviterer også til to samlinger i Grendi før jul.

Temaet er mestringsmedisin og meditasjon. Jeg deler kunnskap, refleksjoner og erfaring knyttet til arbeidet med mestring og balanse. Stikkord er drivkraft, bærekraft og stressreduksjon, og ikke minst deling av verktøy/ mestringsstrategier gjennom praktiske øvelser.


Tid: Mandagene 22.november og 6. desember 2021, fra kl. 18-20.

Pris: 600 kr. for begge gangene.


Påmelding: sms (48041017) eller melding til meg på fb.

Maks. 8 plasser.


Velkommen skal du være både i Grimstad og Grendi!Juli 2021


Jeg har nylig tilbragt ei uke på Toten og det er utrolig spennende å få være del av meditasjonslærerutdanningen til Audun Myskja.

Etter oppholdet på Myskjatunet er jeg enda sikrere på at vi trenger denne type tilnærming i vår tid. Inntrykkene er mange og tempoet høyt. Mange sliter med å "fordøye" på flere plan.


Jeg planlegger for kurskvelder med meditasjon og mestringsmedisin både i Grimstad og Grendi og vil legge ut mer informasjon etter hvert.


Ellers er jeg i full sving med avtaler en-til-en både i Grimstad og i Grendi. Det er bare å ta kontakt om du tror jeg kan bidra/hjelpe til :-)
TIDLIGERE INFORMASJON


April 2021


Jeg har nå startet på et nytt utdanningsløp hos Audun Myskja, min læremester og mentor gjennom mange år. Meditasjonslærer-utdanningen er samlingsbasert og går over to år.


Gjennom min praksis i Balansekunst-mestringsmedisin ser jeg hvor viktig det er å avdekke og bearbeide støysendere i kroppen. Jeg tenker at vi er naturlig meditative, men hindringer kan oppstå...

Slik jeg ser det, er meditasjon en nøkkel til å komme seg «av». Et ypperlig verktøy for å stilne hodet, lande i kroppen og være i «det tomme rommet». Et rom der vi kan erstatte «busy mind» med «active mind»


Jeg har personlig benyttet meditasjon som et verktøy i flere år, i tillegg til å være naturlig meditativ i ulike hverdagssituasjoner. En meditasjonslærerutdanning vil forhåpentligvis gjøre meg rustet til å bre denne viktige kunnskapen til mine medmennesker – til grupper av mennesker i alle aldre og livsfaser.

Jeg gleder meg!