VELKOMMEN til kurskvelder i februar 2024🙏


Samlinger med fokus på «væren» heller enn «gjøren» - med avspenning, meditasjon og strategier for mestring og flyt.


Tid: 8.2, 15.2 og 22.2, kl. 17.30 - 19.30

Sted: Storgaten 37, 2.etasje, i Grimstad


Pris: 1000 kr for 3 kvelder

Påmelding: Fortløpende - melding (94505566) eller messenger (fb)

Du trenger ingen forkunnskap om meditasjon for å delta 😊


Hjertelig velkommen til nettopp DEG ❤️
2024 - Nytt år og nye muligheter!


Jeg gleder meg til aktive dager i Balansekunst-mestringsmedisin! Til mange nye menneskemøter med forankring og balanse i fokus 🙏


Jeg er overbevist om at jo bedre vi «lander» i oss selv, jo lettere er det å ta bevisste valg. Valg vi kan stå for og «eie»!


Noen stikkord i Balansekunst-mestringsmedisin:

  • Stressmestring
  • Livsmestring
  • Meditasjon
  • Bevisstgjøring
  • Kroppshukommelse
  • Reduksjon av «støysendere»
  • Mestringsstrategier for bedre helse og balanse 😊


Jeg er der og hjelper gjerne!

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt, både for individuell oppfølging og ved ønske om kurs-/gruppetilbud. Dersom det gjelder en gruppe/flere konultasjoner, kan jeg etter avtale levere tjenester annet sted.

 

Fra 15. januar 2024 øker jeg prisene og håper på forståelse for det.

En konsultasjon vil koste 950 kr. 

For barn og unge < 16 år: 850 kr.


Hjertelig velkommen til Balansekunst-mestringsmedisin😊
Fra oktober 2023

Jeg velger nå å satse fullt og helt på mestringsmedisin!

Det betyr at jeg vil være mer tilgjengelig i Grimstad og Grendi.Jeg har etter hvert fått mye erfaring og kompetanse innen forebyggende og ressursorientert arbeid.


Jeg yter blant annet hjelp til å mestre livhendelser, til å kunne stå godt "i egen søyle" og til å ta bevisste valg. Tid og tilstedeværelse, kombinert med energipsykologiske metoder, gir gode resultater og er fundamentet for min praksis.


Hjertelig velkommen til å ta kontakt enten det gjelder individuell oppfølging eller kurs innen mestringsmedisin og/eller meditasjon.


Jeg inviterer jevnlig til samlinger, men er er også mulig å bestille kurs- og undervisningsopplegg:


  • Jeg har mulighet til å sette opp kurs/samlinger for grupper/kollegium/ vennegjenger på bestilling. For eksempel 2-3 kvelder a’ 2 timer, eller 3-4 timer på dagtid. 
  • Jeg kan også lage undervisningsopplegg innen relevante tema.
  • Det er mange spennende vinklinger på mestringsmedisin. Tema kan variere og tilpasses, for eksempel fokus på stressmestring, avspenning og meditasjon.Det er bare å ta kontakt 😊Februar 2023

Da har jeg et nytt vitnemål fra utdanning hos Audun Myskja!

Meditasjonslærer står det og innebærer for meg et ærefullt oppdrag jeg er ydmyk til. Jeg tror virkelig tiden er moden for meditasjon som verktøy, og gleder meg til å dele kunnskap på kurs og i konsultasjoner.


Slik jeg ser det, er meditasjon en nøkkel til å komme seg «av». Et ypperlig verktøy for å stilne hodet, lande i kroppen og være i «det tomme rommet». Et rom der vi kan erstatte «busy mind» med «active mind».


Jeg har personlig benyttet meditasjon som et verktøy i flere år, i tillegg til å være naturlig meditativ i ulike hverdagssituasjoner. En meditasjonslærerutdanning vil forhåpentligvis gjøre meg rustet til å bre denne viktige kunnskapen til mine medmennesker – til grupper av mennesker i alle aldre og livsfaser. Jeg gleder meg!